Even voorstellen…

Ik ben Yvonne Müller-Verhees en ik ben getrouwd met Paul. Wij hebben samen twee zoons Luca en Noah. Wij zijn woonachtig in Weert (Midden-Limburg) en sinds kort wonen wij in ons zelf gebouwde huis, met een grote tuin voor onze honden.

Wij hebben twee Amerikaanse Cocker Spaniëls, Sophie en Coco Chanel. Ze zijn beide niet meer weg te denken in ons gezin. Ze brengen zoveel vreugde en liefde in ons gezin dat is onbeschrijfelijk.

Vroeger hadden wij altijd honden thuis. Dus de voorliefde voor honden heb ik altijd al gehad. Na jaren fulltime gewerkt te hebben als tandartsassistente, was het eindelijk mogelijk om een hond in huis te nemen.

Dus kwam er in 2006 ons eerste Amerikaanse Cocker Spaniël in huis. Een chocoladebruine Amerikaanse Cocker Spaniël werd destijds de keuze en wij noemde haar Amy. Toen wist ik zeker nooit meer een ander ras te willen dan de Amerikaanse Cocker Spaniël.

Toen ik dit ras ontdekte was ik namelijk opslag verliefd op dit ras, door hun schoonheid, intelligentie en karakter. Ze zijn Aanhankelijk, liefdevol, en knuffelen heel graag. Ze volgen je ook overal in huis en je bent nooit meer alleen. Zoveel liefde en vertrouwen dat een Ami je geeft is het mooiste wat er is. Verder vind ik het prachtige honden door hun allure en prachtige gangwerk. Tevens vind ik dat het karakter van een Amerikaanse Cocker Spaniël geweldig is.

Door de bouw van ons huis en omdat Amy vroegtijdig gestorven was, was het even niet mogelijk om een hond aan te schaffen. In 2018, na lang wachten, had ik het geluk dat ik eigenaar mocht worden van een prachtig Black and Tan teef en wij hebben haar de naam Sophie gegeven. In 2021 hebben wij het geluk gehad een mooie blonde teef Coco Chanel uit Frankrijk te mogen verwelkomen.

In oktober 2020 heeft Sophie haar eerste nestje puppy’s gekregen. Dit was voor mij als fokker het eerste nestje. Deze periode was voor mij heel leerzaam en spannend tegelijk. Gelukkig kreeg ik veel hulp van ervaren mede-fokkers waardoor het een succes is geworden. Deze puppy’s, 3 blonde reutjes, hebben ondertussen weer een warm thuis gevonden bij leuke gezinnen.

Ondertussen zijn de honden mijn belangrijkste hobby geworden. Ik wandel veel met ze en ik heb ondertussen mijn eigen plek in het huis ingericht om de honden uitgebreid te kunnen verzorgen.

Yvonne Müller

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven