Puppy’s

Het is belangrijk voor het ras van de Amerikaanse Cocker Spaniël dat er verantwoord wordt gefokt. Het liefste fok ik eenkleurige hondjes, zoals blondjes, zwartjes en Black and Tan.

Als ik het doe wil ik het graag perfectionistisch doen. Als ik een leuke match heb gevonden voor vader en moeder volgen altijd uitgebreide testen, voordat definitief besloten wordt om een dekking uit te voeren. Alle testen worden uitgevoerd volgens de regels van Raad van Beheer, zoals ECVO (oogonderzoek), DNA, Patella Luxatie en Heupdysplasie.

Ik vind het belangrijk dat de puppies een warm mandje krijgen bij hun toekomstige baasjes en daarom vind ik het belangrijk dat ik de aspirant kopers van de hondjes leer kennen, zodat ik er alles aan kan doen om het juiste hondje bij het juiste baasje te krijgen.

Weert, 28 augustus 2023

Alle puppy’s zijn ondertussen bij hun nieuwe baasjes in Nederland en in België. Mocht u interesse hebben voor eventuele toekomstige nestjes dan stuur even een mailtje zodat wij alvast uw gegevens hebben. Ook kunt u ons altijd bellen of mailen voor vragen.

oh ja……. en de groetjes van Beaudy 🙂

Weert, 18 mei 2023

De puppy’s zijn ondertussen 4 weken oud ! Er is nog één pup beschikbaar voor een warm mandje. Bij interesse bel ons of stuur ons a.u.b. een berichtje.

Weert, 22 april 2023

Een filmpje van de puppy’s die lekker gulzig eten aan de borst van mama.

klik op deze link: https://youtu.be/Cm8MwOF5mDQ

Weert, 18 april 2023

BREAKING NEWS!

Kennel Phenomenal Line heeft fantastisch nieuws.

Vanochtend zijn de puppy’s van Royal Lady of Loving Star & Chess King Bohemia Black Diamond geboren.

Het zijn 5 mooie en gezonde puppy’s :

3 reuen en 2 teven.

geboortedatum : 18 april 2023.

Weert, 18 maart 2023

Goed nieuws! Royal Lady Of Loving Star (Coco Chanel) is drachtig. De vader is Chess King Bohemia Black Diamond uit Tsjechië. Chess is een bijzonder mooie reu die in Oost-Europa veel internationale kampioenschappen heeft gewonnen.

Als alles goed blijft gaan, verwachten wij de puppies ongeveer midden april 2023.

Weert, 29 januari 2023

Ik ben druk bezig met het plannen van een nieuw nestje met onze blonde teef Chanel. Wij hebben een heel geschikte reu gevonden. En als het allemaal gaat lukken dan is het mogelijk dat er in de eerste helft van 2023 een nieuw nestje kan worden verwacht. Op deze site komen regelmatig updates. Bij interesse of bij vragen kunt u mij mailen of bellen op bovenstaand emailadres.

Weert, 1 oktober 2020

Het eerste nestje van Sophie.

Op 1 oktober 2020 is het nestje geboren van Sophie. Uit dit nestje zijn 3 blonde reutjes geboren met de roepnamen Puckel, Beau en Olivier. Ondertussen hebben deze 3 kanjers hun warme nestje gevonden.

Moeder (Weert, Nederland)

Naam : Ydille D’ete Du Mas Chanteclerc

Stamboeknummer : 3132433

geboren : 23 augustus 2018

kleur : Black and Tan

Vader (Rennes, Frankrijk)

Naam : Very Vigie Le Reveur

Stamboeknummer : LOF8 22730/3371

geboren : 22 juli 2015

kleur : Blond

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven